Cateva cuvinte despre noi

Epic Studio este un concept nou aparut pe piata,deschidem portile in luna iunie 2018, si venim in intampinarea dvs cu servici si produse de calitate la cel mai inalt nivel. O viata fericita, este construita pe valori puternice si solide precum integritatea, iubirea, onestitatea,si munca sustinuta. Epic Studio a fost conturat pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine echipa Epic Studio.

„Poţi avea tot ce îţi doreşti în viaţă dacă ajuţi suficiente persoane să obţină ceea ce vor.”

Zig Ziglar

Ambitia este sentimentul care produce evenimente care ne pot schimba viata. Am creat un ambient relaxant, intim, cald, modern si elegant, dotat cu toata aparatura necesara pentru a desfasura cele mai placute sedinte de infrumusetare. Serviciile pe care vi le oferim sunt : coafor, frizerie, manichiura-pedichiura, cosmetica, masaj corporal si facial. 

Ce servicii oferim?

Coafor

Parul este un element cheie al feminitatii. Sanatatea, vigurozitatea si stralucirea acestuia contribuie la conturarea frumusetii naturale a unei femei.

Frizerie

Ne-am nascut cu dorinta de a crea un loc al tau, in care sa gasesti tunsori si barbi perfecte, buna dispozitie si produse foarte masculine.

Masaj

Ofera-ti un moment de relaxare si buna dispozitie in salonul nostru si te asiguram ca vei pleca mult mai fericita de la noi.

Manichiura si Pedichiura

O imagine impecabila este intregita de o manichiura impecabila. O mana frumoasa si ingrijita iti va da mai multa incredere in tine, mai multa delicatete, hotarare si mai mult respect din partea celor din jur.

Cosmetica

Cosmetica, dincolo de un serviciu de infrumusetare, poate fi luata drept o terapie. Folosim produse profesionale pentru a ne rasfata clientii cu servicii pentru care vor reveni cu drag in salonul nostru.

Care este misiunea noastra?

Misiunea noastra este sa va oferim servicii de infrumusetare la cel mai inalt standard al calitatii, sa fiti multumite de serviciile noastre si sa deveniti clienti fideli. Ne dorim sa va convingem ca suntem o echipa profesionista si sa reveniti mereu cu drag la noi.

In centrul atentiei noastre sunteti dumneavoastra. Suntem pregatite sa va raspundem la orice intrebare legata de stil, tratamente cosmetice, tehnici moderne de intretinere folosind produse profesionale de cea mai buna calitate: Bruno Vassari, Derma oxy, Keune,Wella, Londa, Alfaparf, Cupio, SemiLac Paris, Make up Forever, MAC.

Programeaza-te chiar acum!

Contacteaza-ne