Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

 

Ultima actualizare: mai 2018

Site-ul https://epicstudios.ro este proprietatea RASFAT R & M SRL-D. Acest document stabilește politică de confidențialitate în baza care puteți utiliza site-ul https://epicstudios.ro, numit generic in continuare Epic Studio.

  1. Informații generale

Această politică de confidențialitate are scopul de a vă ajuta să înțelegeți mai bine modul în care colectăm, folosim și stocăm informațiile dvs. personale, in acord cu Prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul general privind protecţia datelor”) si aplicabil de la 25 mai 2018, – indiferent că sunteți un comerciant sau un utilizator final care utilizează licentele, aplicațiile sau serviciile Epic Studio (împreună, „Servicii”), un magazin care utilizează tehnologia noastră, sau dacă pur și simplu vizitați acest site. Utilizând oricare dintre serviciile Epic Studio, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate și, după caz, cu Termenii și condițiile Epic Studio.

Putem actualiza din când în când această politică de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificările practicilor noastre de confidențialitate sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare. Dacă vom efectua modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă vom informa despre astfel de modificări prin publicarea politicii revizuite pe acest site web și, dacă este cazul, prin alte mijloace. Continuând să utilizați acest site sau serviciul de asistență după ce aceste modificări sunt postate, sunteți de acord cu politica revizuită.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Epic Studio, cu sediul în Adresa: Sat Dobrun, comuna Dobrun, Strada Principala, Nr. 40, judet Olt, Romania, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet https://epicstudios.ro. („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Ce informatii colectam si de ce?

• Comerciantii, clientii Epic Studio colecteaza numele cumpărătorilor, alte date personale specifice, adresa de e-mail, adresa de expediere și de facturare, detaliile de plată, numele companiei, numărul de telefon, adresa IP, informațiile despre comenzile pe care le inițiaza, informații despre dispozitivul și browserul pe care îl utilizeaza, informatii despre paginile de navigare, numarul de vizite. 

•    Comerciantii sunt operatorii de date personale ce pun la dispozitia Epic Studio, in scop de prelucrare aceste informatii. 

•    Epic Studio utilizeaza aceste informații pentru a furniza comercianților noștri serviciile, pentru a susține ordinele de suport și procesare, controlul riscurilor și fraudelor, autentificarea și plățile. De asemenea, folosim aceste informații pentru a ne îmbunătăți serviciile.

•    In cazul in care comerciantul opteaza pentru activarea unui serviciu de plata electronica printr-un procesator de plati 

Pentru a evita orice îndoială, orice procesator de plata integrat pe Platforma Epic Studio este un Serviciu terț, catre care vom transfera datele de card si de plata, la cererea Comeciantului. Platforma Epic Studio nu va citi si nici nu va stoca datele de card si nici date despre sumele platite. Serviciul de procesare de plati electronice este un serviciu contractat direct intre magazinul comerciantului si procesatorul de plati. Epic Studio asigura integrarea intre servicii si nu stocheaza acest tip de date.

a.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru activarea unui serviciu de curierat. 

Pentru a evita orice indoiala, orice curier integrat pe Platforma Epic Studio este un serviciu tert catre care vom transfera datele comenzilor transmise de comerciant. Intre comerciant si curierul ales exista un contract care trateaza modul in care respectivul tert prelucreaza datele personale incredintate 

b.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru integrari cu softuri terte de tip ERP sau de facturare, prin contractul direct dintre comerciant si compania terta, se va stipula ca datele personale ale clientilor transmise acestor operatori sunt prelucrate conform normelor GDPR in vigoare

c.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru integrari cu softuri de afiliere sau de retargetare a vizitatorilor, prin contractul direct dintre comerciant si compania terta, se va stipula ca datele personale ale clientilor transmise acestor operatori sunt prelucrate conform normelor GDPR in vigoare

d.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru integrari cu platforme de social media, prin contractul direct semnat sau prin bifarea Temenilor si Conditiilor de pe respectivele platforme, se va stipula ca datele personale ale clientilor transmise catre aceste platforme sunt pastrate si prelucrate conform optiunilor personale ale userilor. Epic Studio actioneaza la comanda directa a comerciantului, si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care acesti terti manipuleaza datele incredintate

e.    In cazul in care comerciantul opteaza pentru deschiderea unui cont de analiza a datelor la Google Analytics, prin contractul direct semnat sau prin bifarea Temenilor si Conditiilor aferente acestui soft, se va asigura ca datele personale ale clientilor transmise catre aceste platforme sunt pastrate si prelucrate conform optiunilor personale ale userilor. Epic Studio actioneaza la comanda directa a comerciantului, si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care acesti terti manipuleaza datele incredintate

f.    Orice integrare cu un serviciu tert presupune existenta unui contract direct intre Comerciant in calitate de operator de date personale ale clientilor proprii si tertul imputernicit sa prelucreze datele respective. Epic Studio actioneaza numai la comanda expresa a comerciantului si nu isi asuma bresele de Securitate petrecute in interiorul companiilor terte imputernicite aflate intr-o relatie contractuala directa cu comerciantul. 

g.    Pentru datele pe care comerciantul le colecteaza in magazinul propriu, si la care Epic Studio are acces in procesul de mentenanta sau asistenta tehnica, ne conformam obligatiilor ce ne revin in calitate de imputerniciti, suntem responsabili de asigurarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate.

Cand si de ce partajam aceste informatii cu terti?

Epic Studio colaborează cu o varietate de terțe părți și furnizori de servicii pentru a ajuta comercianții să beneficieze de Servicii și este posibil să le partajam informații personale pentru a le sprijini.

• Putem, de asemenea, să partajam informațiile cu terti în următoarele scopuri:

    – să prevină, să investigheze sau să întreprindă acțiuni în legătură cu activități ilegale, suspiciuni de fraudă, situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței fizice a oricărei persoane, încălcări ale Termenilor și condițiilor noastre sau orice alt acord legat de Servicii sau în cazurile prevăzute de lege.

    – să se conformeze cerințelor legale sau să răspundă unor ordine juridice, citații, mandate sau alte solicitări din partea autorităților publice (pentru a îndeplini cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii).

    –  Informațiile personale pot fi comunicate unei companii care achiziționează afacerea sau afacerea unui comerciant a cărui magazin vizitați sau accesați, fie prin fuziune, achiziție, faliment, dizolvare, reorganizare sau altă tranzacție sau procedură similară. Dacă se întâmplă acest lucru, vom publica o notificare pe pagina noastră de pornire.

• Epic Studio este responsabil pentru toate transferurile viitoare de informații cu caracter personal către terțe părți în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016) şi aplicabil de la 25 mai 2018. 

 

II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Epic Studio va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul Epic Studio, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, Epic Studio va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Epic Studio, iar contul creat va fi șters automat.

II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Epic Studio va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Pe măsură ce vizitați sau navigați pe site-ul Web Epic Studio, colectăm informații despre dispozitivul și browserul pe care îl utilizați, despre conexiunea la rețea, adresa dvs. IP și despre cookie-urile instalate pe dispozitivul de pe care navigati. De asemenea, colectăm informațiile personale trimise de dvs. prin orice funcție de mesagerie disponibilă de pe oricare dintre site-urile noastre („Funcția de mesagerie”).

• De asemenea, este posibil să primim informații personale atunci când formulati cereri de suport sau faceți alte solicitări către Epic Studio prin intermediul oricăruia dintre site-urile noastre.

• Utilizatorilor de asistență telefonică, le colectăm numărul de telefon și alte informații personale pe care ni le furnizați în timpul apelului telefonic

• Utilizatorilor de asistență pe chat, le colectăm numele, adresa de e-mail, transcrierea chatului și alte informații personale pe care ni le furnizați în timpul convorbirii. Este posibil să solicităm de la dvs. în timpul convorbirii o verificare suplimentară a identitatii.

Utilizăm aceste informații pentru a vă verifica contul, pentru a vă oferi și a îmbunătăți serviciile noastre (pentru a vă ajuta sau pentru a vă întreține contul, dacă este cazul) și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți.

Cand colectam informatiile?

  • Noi colectăm aceste informații când vizitați site-ul Epic Studio, folosiți Serviciile oferite pe site-urile noastre sau ne angajați prin e-mail, formular web, mesaje instantanee, telefon sau postați conținut pe sau pe site-urile noastre (forum, blog, formulare de contact, și orice dialog de mesagerie). De asemenea, colectăm orice informație suplimentară pe care ne-o puteți furniza.

III.1. Informatii obtinute din cookie-uri si alte tehnologii similare de urmarire 

Ce este un cookie? Un cookie este o cantitate mică de date, ceea ce poate reprezenta un identificator unic. Cookie-urile sunt trimise în browserul dvs. de pe un site Web și stocate pe dispozitiv. Atribuiți un cookie diferit fiecărui dispozitiv care accesează site-ul nostru web.

De ce foloseste Epic Studio cookie-uri si alte tehnologii de urmarire?

•    Noi folosim cookie-uri pentru a vă recunoaște dispozitivul și pentru a vă oferi o experiență personalizată pe site-urile noastre sau prin intermediul Serviciilor. 

  • De asemenea, folosim module cookie pentru a difuza anunțuri direcționate de la Google, Facebook și alți furnizori terți.

• Deconectarea: Puteți renunța la anunțurile direcționate difuzate prin intermediul unor furnizori terți, accesând pup-upul de preferinte asupra cookie-urilor care se afiseaza in momentul in care accesati site-ul.

• De asemenea, este posibil să folosim pe site-urile noastre, în comunicarea cu dvs. și în produsele și serviciile noastre tracking pixeli, url builder si alte metode de urmarire  pentru a măsura performanța și angajamentul.

Dacă sunteți client al Site-ului, Epic Studio prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Epic Studio, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Epic Studio, definit în cuprinsul Epic Studiolor și Condițiilor https://epicstudios.rotermeni-si-conditii/. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Epic Studio.

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Epic Studio în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Epic Studio de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Epic Studio, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. 

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Epic Studio de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Epic Studio prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Epic Studio, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Epic Studio de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Epic Studio va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Epic Studio (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, Epic Studio va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Epic Studio va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Epic Studio pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Epic Studio poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Epic Studioîn desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Epic Studio prin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Epic Studio pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În calitate de cetătean european, aveți anumite drepturi în conformitate cu legislația în ceea ce privește datele dvs. personale, luând în considerare dreptul de a solicita accesul la, corectarea, modificarea, ștergerea sau limitarea utilizarii datelor dvs. Personale, dreptul la opozitie, dreptul de a depune o plangere si dreptul de retragere a consimtamantlui. Dacă sunteți un comerciant, un partener, un vizitator al site-urilor Epic Studio sau un utilizator al serviciilor de asistență Epic Studio și doriți să exerciți aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

În plus, rețineți că, în general, procesăm informațiile dvs. pentru a putea îndeplini contractele pe care le avem cu dvs. sau altfel, pentru a ne urmări interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.

Dacă doriti sa rezolvați un litigiu, trebuie sa va adresati Responsabilului de Securitate al Epic Studio contact@tdfesign.ro.

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Epic Studio, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Epic Studio cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Epic Studio a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Epic Studio să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
    • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
    • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Epic Studio către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
    • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Epic Studiosau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Epic Studio poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
    • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@epicstudios.ro.
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link:
 https://epicstudios.rotermeni-si-conditii/

VIII Controlul si Accesul la informatiile dvs personale

Epic Studio înțelege că aveți drepturi asupra informațiilor personale și vă permite să accesați, să corectați, să modificați, să ștergeți, să portați sau să limitați utilizarea informațiilor dvs. personale. 

Dacă sunteți comerciant sau partener, puteți actualiza mai multe tipuri de informații personale, cum ar fi informațiile de plată sau de contact, direct în setările contului dvs. 

Dacă nu vă puteți modifica informațiile personale în cadrul setărilor contului dvs. sau dacă sunteți preocupat de datele colectate când vizitați site-ul Epic Studio sau dacă utilizați serviciile noastre de asistență, vă rugăm să ne contactați pentru a face modificările necesare. 

Dacă sunteți cumpărător și doriți să exerciți aceste drepturi, vă rugăm să contactați comercianții cu care ați interacționat direct – vom servi ca procesor în numele lor și vă putem trimite cererea numai pentru a le permite să răspundă. Este important să rețineți că, dacă ștergeți sau limitați utilizarea informațiilor dvs. personale, este posibil ca Serviciile să nu funcționeze corect.

Puteți elimina modulele cookie stocate în computer prin setările browserului. În mod alternativ, puteți controla anumite module cookie terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies, vizitati allaboutcookies.org.

Utilizăm Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți consulta la:
aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați Google Analytics opt-out page.

Informaţii de contact

Autoritatea de Supraveghere

Website: http://www.dataprotection.ro/
Email: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599

 

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile dvs. personale sau la această politică sau dacă doriți să faceți o plângere cu privire la modul în care Epic Studio prelucrează datele dvs. personale, vă rugăm să contactați Epic Studio prin e-mail la contact@epicstudios.ro sau folosind detaliile de contact de mai jos:

RASFAT R & M SRL-D

Adresa: Str. Gen. Ioan Cluceru, nr. 6, Sector 6, Bucuresti, Romania

E-mail: contact@epicstudios.ro

Telefon: +40760 080 026 

In Atentia: Responsabilului pentru protectia datelor personale

Contacteaza-ne